lauantai 31. joulukuuta 2016

Viikko 53 Vuosi loppuu

26.12 Oli SportDogParkissa Lempäälässä Kinkunsulatus kisat. Sinnehän mekin sit mentiin ja hyvin tuo sulikin. Tosin ekalla radalla Aku karkasi lähdöstä, toisella radalla pysyi jo lähdössä, mutta rata hyllyyntyi puomille menon vuoksi, kun ois pitänyt kurvata hypylle puomin sijaan. Lennosta otin kolmannenkin radan vielä ja niinhän siinä kävi, että saatiin tuo kohta korjattua ja Nollaradalla maaliin ja Kilpailevien medien voitto :)

Voittajan on helppo hymyillä :)

29.12 Torstaina jatkettiin vuoden viimeisillä virallisilla kisoilla, jotka järjesti TamSK Tampereella siis, iltakisana. Minäkin kiirehdin tuonne töiden jälkeen. Melkoinen haukku kaikui taas hallissa ja Aku otti selvästi taas kierroksia tilanteesta. Anne Savioja oli kyllä suunnitellut kivan radan, melko haastavaltakin näyttää :)

Akun hyppäri tässä

No eihän se taaskaan lähdössä pysynyt ja sen vuoksi kolmoseste meni hieman säätämiseksi :( ja vitos esteen ohjasin itse väärin, jolloin hyppäsi tuon väärältä puolen ja hylky. Muuten aivan loistava rata :)

A Agilityradalle Petteri oli tehnyt melkoisen kummastuksen, kaksi A estettä, eipä ole ennen moista nähty :D olis ollut kans kivan tuntuinen rata. Aku vaan varasti jälleen ja nyt otin pois radaltakin samantien. Ei siis tulosta tästäkään.

Uuden vuoden aattona tuli vielä kierrettyä kolmentoista kilometrin lenkki, mistä tämäkin "ihanuus" löytyi :)

Työnnä nyt Aku hiukan että saadaan tää vuosi maaliin :)

Tämän myötä Hyvää Uutta Vuotta 2017 kaikille lukijoille.